Anna en Irma

Samen met Anna Ursem vorm ik het duo Anna en Irma. Wij verzorgen muziek op maat bij allerlei gelegenheden. Of we nu worden gevraagd voor een trouwplechtigheid, een afscheid, een jubileum of een bedrijfsfeest, we stemmen de muziek af op uw wensen. Daarnaast maken we theatershows. De laatste show waar we mee getoerd hebben heet Helden! In februari 2020 was de laatste voorstelling van dit programma. In maart zouden we de eerste uitvoering van onze nieuwe voorstelling STORIES hebben gespeeld, maar ja, die is voorlopig uitgesteld door alle geldende regels. Het goede nieuws is dat onze fans niet meer lang hoeven te wachten op de première van deze nieuwe show. Want op zaterdag 6 en zondag 7 februari 2021 spelen we STORIES in het Brakenkerkje in Obdam. Voor beide voorstellingen zijn slechts 36 kaartjes beschikbaar. Als je er bij wilt zijn is het handig om snel te reserveren via www.brakenkerkje.nl. De agenda van alle shows en de speellijst van Anna en Irma is te vinden op www.annaursem.nl. In december gaan we weer op pad met een kerstshow.

LAATSTE NIEUWS:
We spelen de voorstelling STORIES ook op zondag 14 februari in het kerkje in Sint Maartensbrug en op zaterdag 6 en zondag 7 maart in De Deel in HHW- ’t Kruis!! Voor exacte tijden en reserveringen: www.annaursem.nl.

LIVE op Facebook!!

Tijdens de corona lockdown zijn we elke donderdagavond om 19.00 uur LIVE op Facebook te zien geweest. We speelden verzoekjes van ons publiek. De optredens zijn nog steeds te vinden op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/AnnaenIrma/

Nieuwsgierig geworden? Open deze link of beluister de opnames hieronder. Het zijn twee tracks van de CD Alle 13 goed! die Anna en Irma in maart 2019 hebben uitgebracht. Kijk op www.annaursem.nl voor meer informatie over de CD Alle 13 goed!

Islands in the stream
Sound of silence
Anna en Irma

Eén gedachte over “Anna en Irma”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *