Nascholing leerkrachten

Liedbegeleiding op de ukelele

Ukelele spelen in de klas voegt veel toe: de vrolijke klank van de ukelele nodigt uit om mee te zingen en geeft daarbij een goede ondersteuning.

In de nascholing Liedbegeleiding op de ukelele leren leerkrachten het basisschoolrepertoire spelen. Er is een cursus voor beginners en een voor gevorderden. De cursus omvat 5 lessen van 1,5 uur. Leerkrachten leren akkoorden en slagritmes waarmee ze direct de volgende dag in de klas aan de gang kunnen.

Vanzelfsprekend wordt er ook veel gezongen tijdens de lessen. Van al het geleerde maken we tijdens de les korte opnames zodat het thuis kan worden terug geluisterd.

De inhoud van de cursus kan worden aangepast aan de wensen van de cursisten. Dat betekent dat cursisten liedjes kunnen aandragen die ze willen leren spelen. De cursisten ontvangen al het lesmateriaal digitaal en op papier.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en naar lopende cursussen.

Maaike: “Wat ben ik blij dat ik me heb opgegeven voor deze cursus! In 5 lessen heel veel liedjes leren spelen, waar ik meteen de volgende ochtend mee aan de slag kon in mijn groep. Super leuk!