Workshops

Hieronder tref je een overzicht van de mogelijke workshops. Voor de ukelele-workshop is zowel individuele aanmelding als een groepsarrangement mogelijk. Alle overige workshops worden in een groepsarrangement aangeboden.

Ukelele

Hoe leuk is het om samen met je vrienden of collega’s een ukelele-workshop te gaan doen? 
(Oh ja, ukelele spreek je uit als joekelille). Tijdens de workshop leer je:

  • de onderdelen van de ukelele kennen
  • hoe je de ukelele vasthoudt
  • hoe je de ukelele stemt
  • een paar akkoorden en slagritmes

Aan het eind van de workshop speel je gegarandeerd 2 nummers mee! De workshop is vooral gericht op volwassen deelnemers.

Een opname van een ukelele-workshop!

Meld je aan

Informeer naar de eerstvolgende datum voor een ukelele workshop. Een ukelele workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 32,50 p.p. 
Uiteraard inclusief een leen-ukelele, koffie/thee en wat lekkers.
Voor deze workshop kun je je individueel aanmelden via 06-38604211.

Heb je zelf een groepje van minimaal 3 personen? Dan kom ik ook op locatie. Leuk voor een teamuitje, vrienden- of vriendinnendag, zussendag en ga zo maar door. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zang

Een workshop zingen staat garant voor ontspanning en plezier. Verschillende manieren van stemgebruik komen aan bod: rappen, canon zingen, meerstemmig zingen en zingen met een eigen begeleiding op ritme-instrumenten of Boomwhackers.

Percussie

Bij percussie moet je denken aan bijvoorbeeld ritmes leren op darbuka, bucket-drummen (ritmes spelen met drumstokken op emmers), met de groep een ritmisch arrangement spelen of op ritme-instrumenten meespelen met bekende klassieke- of popnummers.

Bucketdrummen tijdens een vriendenuitje.

Boomwhackers

Boomwhackers zijn gestemde plastic buizen. Door met de buis op je hand te slaan klinkt er een toon. Elke deelnemer heeft 1 of 2 buizen vast en samen spelen we een melodie. Op het juiste moment de juiste Boomwhacker laten klinken. Dat is waar het om gaat! Spelen op de Boomwhackers doet een beroep op het samenwerkingsvermogen en is altijd goed voor veel plezier en ontspanning.

Altijd is Kortjakje ziek gespeeld met Boomwhackers

Groepsarrangement

Bel 06-38604211 of stuur een mail om te informeren naar de mogelijkheden en tarieven voor een groepsarrangement.

Neem een kijkje op de Facebookpagina van De Muziekjuffrouw: https://www.facebook.com/demuziekjuffrouw/

2 gedachten aan “Workshops”

  1. Met vriendinnengroep hebben we een ukelele workshop gedaan. Was best hard werken maar we hadden ook veel lol en ik was verbaasd over hoe snel je dit leert. Ik speel nu een paar liedjes voor mijn dochtertje!!

  2. We hadden tijdens ons familieweekend een muzikale workshoppenochtend. We hebben gedrumd, gespeeld op Boomwhackers en op ukeleles. Het was heel erg leuk en leerzaam. Een echte aanrader!

Reacties zijn gesloten.